Apple oficiálne potvrdil WWDC 2016

Apple dnes potvrdil svoju výročnú celosvetovú konferenciu developerov WWDC (WorldWide Developer Conference)pre rok 2016.

Akcia sa uskutoční 13. júna v Moscone West Convention Centre v San Francisku. Na tomto mieste sa akcia konala už posledných 10 rokov, takže nie je veľkým prekvapením, že Apple si opäť zvolil svoje miesto pre túto výročnú akciu. Informácia o dátume konania WWDC sa po prvý krát dostala na verejnosť vďaka hlasovej asistentke Siri.

Apple-WWDC-2016

Konferencia umožní developerom stretnúť sa s viac ako 1,000 Apple technikmi a navštíviť vývojové laboratória spoločnosti. O program bude určite tiež postarané. Apple ponúka developerom viac ako 100 technických prednášok. Na WWDC sa taktiež developeri stretnú s najnovšími operačnými systémami Apple ako je iOS a OS X. Pravdepodobne sa tento rok bude jednať o operačný systém iOS 10 a OS X 10.12. Cieľom predstavenia týchto operačných systémov je oboznámiť developerov s novými aktualizáciami a technickými špecifikáciami, ktorými budú najnovší iOS a OS X disponovať.

screen-shot-2016-04-18-at-7-04-10-pm

Zaujímavosťou je, že záujem developer o účasť na tejto konferencii je taká veľká, že kapacita priestorov by toľko ľudí nezvládla. Preto Apple ponúka lístky skrz lotériu. Samozrejme možnosť vyhrať a zúčastniť sa majú iba tí developeri, ktorí sa prihlásili.

635693605518680992-WWDC-pic

Cena lístkov na WWDC sa bude pohybovať okolo 1,599 amerických dolárov. I keď je uvedená cena dosť vysoká, aj tak to nie je tak jednoduché, tento lístok si kúpiť. Každý developer, ktorý má záujem si lístok zaobstarať, musí byť registrovaným členom Apple Developer programu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.