Apple Music na Androide prekonala 10 miliónov stiahnutí

Apple Music Android

Apple Music nenájdeme len na iPhone, ale aj na Androide. A pretože Google Play má viditeľné štatistiky, tak si Apple môže pripísať na svoje konto ďalší úspech! Aplikácia totiž na Androide prekonala viac ako 10 000 000 stiahnutí.

Stalo sa tak len necelých 10 mesiacov po vydaní prvej bety, takže ide o naozajstný úspech. Konkrétne teraz sa môžu stiahnutia pohybovať niekde na úrovni medzi 10 až 50 miliónmi downloadov, keďže Google Play triedi popularitu do niekoľkých kategórii. Predošlou kategóriou bolo 5-10 miliónov stiahnutí. Minulý mesiac zároveň aplikácia opustila status “Beta” a Apple vydal jej prvú finálnu verziu, no z času na čas ju updatuje, aby opravil nejaké menšie chyby. Aj dnes má totiž aplikácia nejaké svoje nedostatky, napríklad nemôžete spustiť prehrávanie po ťuknutí na obrázok albumu. Apple ale zrejme pripravuje nejaký väčší patch po vzore iOS 10, ktorý by mohol priniesť nový design a zrejme aj opraví niektoré funkcie.

Aplikácia je na Androide dostupná zadarmo, noví užívatelia majú tiež k dispozícii bezplatné 3-mesačné trial obdobie, podobne ako na iPhone a na ďalších platformách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.