Apple možno vyrobí špeciálny iPhone kvôli nedostatku OLED displejov

Koncept od používateľa JPLC z MacRumors fóra. Zdroj:

Budúci rok uplynie presne 10 rokov od momentu, kedy Steve Jobs vyšiel na pódium a ukázal svetu iPhone. Pri tejto príležitosti má Apple predstaviť nový revolučný model s výrazným redesignom oproti tohtoročnému. Ale ako to bude s jeho funkciami?

O budúcoročnom iPhone sa hovorí, že jednou z jeho noviniek by mal byť OLED displej. Analytik Hendi Susanto z firmy Gabelli & Co. ale tvrdí, že technológia ešte nie je pripravená pre pokrytie celej výroby. Preto by mal Apple použiť tieto displeje len u “špeciálneho modelu”, ktorý sa vyrobí v menšom množstve a bude drahší, než klasický 4.7″ model. To znamená, že Apple by vedel použiť displeje u iPhonu 8 Plus alebo dokonca u špeciálneho Anniversary modelu.

Samozrejme je treba túto správu brať s určitou speksiou. Predsa len, ešte ani nevieme, aký vlastne bude iPhone 7 a analytici zatiaľ predbežne vytvárajú závery o modeli, ktorý sa pripravuje na rok 2017. Na druhú stranu sa predpovede analytikov viackrát vyplnili. Medzi najzaujímavejšie patrí predstavenie iPhonu SE, 12.9″ iPadu Pro a Apple Watch, ktoré dokázal Apple tajiť až do poslednej chvíle.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.