Aplikácie týždňa pre iOS a watchOS

Sme radi, že vám môžeme priniesť zopár aplikácií, ktoré vám pomôžu odpočívať, no zároveň vás pripravia aj na nadchádzajúcich 7 dní, ktoré sú pred vami.

Task Manager to Round

Ak ste ako ja, používate svoj iPhone alebo iPad ako väčšina ľudí, tak si sem tam tiež určite zaznamenáte úlohu, ktorú musíte splniť. Skontrolujte si aplikáciu Task Manager to Round, aby ste nezabudli čokoľvek je pre vás podstatné. Tak ako Apple, táto aplikácia prekvapí skvelým grafickým dizajnom, ktorý sa vám zobrazí v sérií bublín ako to do list (čo treba spraviť) a budú sa provokatívne pohybovať po ploche aby ste ich otvorili. Je ľahké zapísať si úlohu, označiť ako splnenú a presúvať ich po ploche podľa ich priority. Väčšie bubliny znázorňujú dôležitejšie úlohy. Avšak máme aj varovanie. Aby ste mohli túto aplikáciu používať, je nutné prepojiť ju s vaším Facebookom alebo si vytvoriť účet.

Pre zariadenia: iPhone, iPad

Cena: zdarma

Dostupné na: App Store

us-iphone-4-task-manager-to-round-to-do-list-planner-and-reminder-app-designed-for-visual-thinkers us-iphone-4-task-manager-to-round-to-do-list-planner-and-reminder-app-designed-for-visual-thinkers2

Jump Legends

Nová adventúra pre iOS. Jump Legends vám umožní rozhodovať o osude svojej postavy, ktorá si musí doslovne preskákať svoju cestu skrz rôzne prekážky aby získala rôzne odmeny a poklady. Predstavte si hru Super Mario Bros. a Mr Jump alebo Sonic the Hedgehog skombinovaný do jednej hry. Vznikne vám hra, ktorá dostala ocenenie ako najlepšia Apple TV hra za rok 2015.  Čo robí túto hru unikátnou je jej rozmanitosť. Nikdy nebudete hrať ten istý level viac krát. Vždy sa bude prostredie meniť. Keď zomriete, nečakajte, že level a prekážky budú na tom istom mieste.

Pre zariadenia: iPhone, iPad

Cena: zdarma (nakúpi v aplikácií na odstránenie reklám)

Dostupné na: App Store

screen480x480 screen322x572

Deezer Music pre Apple Watch

Hudobná spoločnosť, po ktorej je veľký dopyt prichádza aj na Apple Watch a prvý týždeň je aj zadarmo.  Čo znamená, že môžete mať všetky svoje playlisty (približne 40 miliónov skladieb)na dosah zápästia. Prekvapí vás množstvo funkcií, ktoré vám táto aplikácia ponúkne už aj na vašom zápästí. Napríklad možnosť vybrať si vlastné piesne, vytvoriť playlisty na základe vašej nálady alebo byť oboznámený s najnovšími trendmi a umelcami. Celkom dobrá aplikácia.

Pre zariadenia: Apple Watch

Cena: zdarma

Dostupné na: App Store

Deezer-teaser-001 Deezer-for-Apple-Watch-screenshot-001

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.