AirPods vyjdú údajne až v roku 2017

Plánovali ste na Vianoce potešiť seba alebo svojich známych slúchadlami AirPods? Potom si zrejme musíte nájsť náhradný plán, pretože slúchadlá od Applu nemusia vyjsť tento rok.

Apple chcel uviesť svoje slúchadlá do predaja ešte minulý mesiac, no nestalo sa tak a hovorca firmy to okomentoval tak, že produkt ešte nie je celkom pripravený na uvedenie do predaja. Podľa toho tvrdenia sa zdalo, že sa dočkáme odkladu v rozmedzí niekoľkých týždňov. Čínske médiá však tvrdia, že slúchadlá sa tento rok nebudú vôbec predávať. S odvolaním na zdroje u dodávateľov tvrdia, že najskorší termín uvedenia slúchadiel AirPods na trh je až v januári 2017, kvôli čomu Apple zmešká vianočnú sezónu. Tá je pre Apple, ako aj pre mnohé iné firmy, dôležitá.

Pozitívnou správou pre Apple však je, že už má na trhu iné slúchadlá s čipom W1. Konkrétne ide o bezdrôtové slúchadlá Beats Solo 3 a Powerbeats 3. Ďalšími slúchadlami, ktoré by mali vyjsť ešte tento rok, budú slúchadlá BeatsX. Všetky slúchadlá majú špeciálny čip Apple W1, ktorý zabezpečuje hladké prepojenie s iOS, macOS a Apple Watch. Taktiež pomáha zvýšiť výdrž batérie, vďaka čomu vydržia obe AirPods slúchadlá 5 hodín na jedno nabitie.

airpods_iphone_7_watch_macbook_devices_large_2x

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.