YouTube od mája znemožní prístup zo starších Apple zariadení

Obľúbená služba na zdieľanie videí, YouTube, oznámilo zmeny, ktoré veľa používateľov nepotešia. Na starších Apple zariadeniach totiž ukončili oficiálnu podporu. Ak by to znamenalo, že používatelia stratia len online technickú podporu, nešlo by o veľký problém. V skutočnosti však na starších zariadeniach už YouTube aplikáciu nespustíte. YouTube aplikáciu odteraz spustíte len na Apple TV tretej generácie a iPhonoch či iPadoch s iOS 7 a novším. Na starších zariadeniach už YouTube aplikácia fungovať nebude. Na iOS zariadeniach však stále zostáva možnosť prehrávať videá cez Safari, v online verzii YouTube dostupnej na adrese m.youtube.com. Horšie je to s Apple TV druhej generácie, kde už nebude YouTube kanál prístupný, a tak nebudú môcť používatelia prehrávať videá z tejto služby.

Začiatkom mája sa všetkým majiteľom starších zariadení bude zobrazovať už len video zobrazené vyššie.

komentárov
  1. ta ich aplikacia na apple TV aj tak nestoji za vela. a ovladanie dialkovym tiez nie je najpohodlnejsie. takze ak ma dotycny iPad, tak youtube cez airplay a je to aj pohodlnejsie.

    0
    0
  2. to co zas vymyslaju!?
    nie aby optimalizovali aj pre starsie zariadenia…
    nestotoznujem sa s tymto, nakolko nove ich pocitace su vykonnostne ako dva tri roky stare masiny… takze nech radsej optimalizuju!!! :(

    0
    0
  3. Je to tlak, aby si clovek kupoval furt nove zariadenia. Ked sa do bielej techniky vraj “montuju suciastky smrti”, su to len dohady. Tu je vsak uplne ocividne, ze 4-5 rocne zariadenie je uplne nanic. Nekupujem ziadne apple tv, nekupujem debilne hodinky, nekupujem uz ani ipad. Su to zbytocnosti!

    0
    0
  4. @jon, @Kofola
    to nie je zalezitost apple, ale youtube ak som spravne z clanku pochopil. takze v tomto pripade vas apple nenuti kupit nove zariadenie.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť