Webové verzie aplikácií iWork sú odteraz k dispozícii pre všetkých

Online verzie iCloud aplikácií kancelárskej sady iWork, ktoré nájdete na stránkach iCloud.com, sú najnovšie k dispozícii pre všetkých. K týmto webovým aplikáciám tak už môžete pristupovať napríklad aj s PC s Windows. Pôvodne fungovali len pri prístupe z Mac OS X alebo iOS. Konkrétne ide o online aplikácie Pages, Numbers a Keynote. Kompatibilné sú s internetovými prehliadačmi Chrome, Firefox a Internet Explorer. Celá sada je pritom k dispozícii zadarmo a vďaka rozšíreniu kompatibility môže lepšie konkurovať konkurenčným kancelárskym sadám aplikácií od Microsoftu (Office) a Googlu. Používatelia iCloud aplikácií majú zároveň k dispozícii 1 GB na online ukladanie svojich dokumentov.

komentáre
  1. Netusim ake zmeny sa udiali, ale ja pouzivam iCloud iWork aj pod win minimalne pol roka. Nejde skor o to, ze si moze kazdy vytvorit iCloud konto aj bez iOS zariadenia? Btw. trochu mi vadi, ze v iCloud pred casom skoncila podpora Safari 5.1.10 (SnowLeopard), takze musim instalovat Chrome…

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.