Veľká zbierka najlepších hier pre Mac roku 2015

Hier pre Mac nie je až tak veľa ako pre iOS a v zásade bývajú drahšie, takže si ich ľudia aj menej často kupujú. Ak zvažujete kúpu niektorej z nich, tento zoznam vám môže pomôcť rozhodnúť sa pre tú správnu. Cult of Mac vybral 10 najlepších hier roka 2015.

Heroes of the Storm

Vývojári hry Heroes of the Storm našli spôsob, ako ísť v hre strategicky do hĺbky, bez toho aby bola pre užívateľov príliš drahá a zložitá.

Ide o hru plnú boja, pričom medzi sebou bojujú tímy zostavené zo známych hrdinov od Blizzardu. Každou vyhranou bitkou ich sila narastá. Na výber máte z rôznych území, módov a rolí hrdinov.

Hra je na stiahnutie zadarmo.

Trove

Hra veľmi podobná hre Minecraft, no viac orientovaná na cieľ a sociálny aspekt. Budete bojovať s príšerami, prechádzať rôznymi svetmi a postupne budovať hrady, zámky, veže ale aj svoje brnenie a zbrane. Hra je aj pre mladších hráčov a je plná zábavy.

Je dostupná zadarmo cez Steam.

You Must Build a Boat

Vašou úlohou bude postaviť ľoď. Nato potrebujete posádku. Posádku objavíte na hradoch umiestnených na miestach pozdĺž rieky, na ktorých budete tráviť skoro všetok svoj čas. Čakajú na vás rôzne puzzle hry a prekážky, ktoré vám stavbu ľode trochu zťažia. Napriek jednoduchému konceptu je hra vysoko návyková.

Hra je dostupná cez Steam za 4,99 EUR.

Her Story

Čo tak zahrať sa na detektíva a rozlúsknuť záhadnú vraždu. Príbeh vraždy vám bude prerozprávaný prostredníctvom videoklipov o žene, ktorú vypočúvala 7 krát polícia. Zaznamenávaním informácií z videí sa vám postupne bude odkrývať príbeh a začne vám to celé dávať logiku. Trúfate si na odhalenie takejto záhady naozaj nezvyčajných spôsobom hry?

Hra je dostupná cez Steam za 5,99 EUR.

Undertale

Undertale je hra o chlapcovi, ktorý sa ocitne v podzemnom svete plnom príšer, s ktorými musí pri ceste na povrch bojovať, alebo si z nich spraviť priateľov. Je to typ RPG hry s príbehmi a dialógmi. Pomôžte chlapcovi dostať sa preč z podzemných katakomb späť na povrch a prežiť veľa nečakaných prekážok.

Hra je dostupná cez Steam za 9,99 EUR.

The Silent Age

Je rok 1972 a vy ste domovník, ktorý narazí na bránu do budúcnosti a na apokalyptickú premenu sveta. Vašou úlohou bude zistiť, čo sa stalo, riešiť rôzne hádanky a rozlúštiť záhadu o tajomnej vražde. Okrem strhujúceho príbehu vás očarí aj zaujímavé grafické prevedenie a napínavý soundtrack.

Stiahnite si hru cez Steam za 9,99 EUR.

Tengami

Krásna štýlová hra z ázijského prostredia, ktorá je skôr upokojujúca, ako napínavá. Úloha je jasná, ide o obnovenie života mystického stromu, ktorý je ale veľmi dôležitý. Budete prechádzať lesmi a čarovnými krajina. Hra vás pohltí úžasným remeselným prevedením, relaxačnou hudbou a pokojom, ktorý z hry ide.

Je na stiahnutie cez App Store za 9, 99 EUR.

Savage Lands

Hra o prežitie v krajine neúprosnej zimy a mrazu. Po prebudení sa v tejto divokej krajine bude vašou úlohou hľadať zdroje na prežitie. Drevo, kamene, oheň. Po týchto základoch ale prídu ďalšie, oveľa náročnejšie úlohy. Začnú sa objavovať stvorenia nie len ľudskej podoby. Príšery a beštie ktovie z akých svetov sa budú snažiť dolapiť vás. V hre môžete zájsť až tak ďaleko, že nájdete spriaznencov a postavíte spoločne pevnosť, ktorá vám pomôže chrániť sa pred nebezpečenstvom.

Hra je dostupná cez Steam za 14,99 EUR.

Lovers in a Dangerous Spacetime

Hra hlavne o priateľstve a spolupráci. Ako spoločne prežiť vo vesmíre a vyhnúť sa nástrahám, ktoré v ňom na vás čakajú? Lepšie sa prežije vo dvojici. Podeľte si so svojim tímovým hráčom úlohy, dávajte si pokyny a snažte sa spoločne prežiť na krkolomnej ceste vesmírom.

Hra je dostupná cez Steam za 14,99 EUR.

Minecraft: Story Mode 

Adventúrna hra, v ktorej sa hlavná postava Jesse pustí spoločne so svojimi priateľmi do nebezpečného dobrodružstva v podsvetí, s cieľom ochrániť svet pred terorom. Hra je plná dialógov s možnosťou ovplyvniť výsledok každej epizódy.

Môžete si ju stiahnuť cez Steam za 24,99 EUR.

Chýba vám tu ešte nejaká skvelá hra? Napíšte nám ktorá.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.