Užitočné aplikácie pre vaše nové Apple Watch

Dostali ste nové Apple Watch a už len čakáte nato, aby ste objavili a odomkli všetky skvelé funkcie, ktoré sa v hodinkách skrývajú? Zac Hall z 9to5mac vytvoril zoznam tých naj, ktoré si sám vyskúšal a vie sa za ne zaručiť.

Zac Hall odporúča tieto:

Calcbot

Calcbot je inteligentná kalkulačka a prevodník jednotiek a mien. Obsahuje ľahko-čitateľnú históriu úkonov a veľa potrebných funkcií týkajúcich sa počítania alebo prevodov.

cal1 cal2 cal3

Je na stiahnutie cez App Store za 1,99 EUR.

Fantastical

Veľmi populárny kalendár, vďaka ktorému môžete cez Apple Watch zobrazovať aj iCloud pripomienky uložené cez iPhone. Mnohí tvrdia, že je lepší ako Apple kalendár.

fan1 fan2 fan3

Je na stiahnutie cez App Store za 2,99 EUR.

Shazam

Už nemusíte použiť iPhone, ak chcete zistiť názov piesne, ktorú počujete v rádiu. Pustite si Shazam aplikáciu, vyhľadajte pieseň a sledujte cez Apple Watch jej text.

sha1 sha2 sha3

Je na stiahnutie zadarmo cez App Store.

Spark

Spark je veľmi dobrou alternatívou e-mail aplikácie a pre Apple Watch má dokonca viac funkcií ako Mail aplikácia od Apple.

spark1 spark2 spark3

Je na stiahnutie zadarmo cez App Store.

Ďalšími aplikáciami pre Apple Watch, ktoré by vám nemali podľa Halla chýbať, sú Instagram, Facebook Messenger alebo Skype.

Poznáte ďalšie, ktoré sa oplatí mať v Apple Watch? 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.