Send – nová aplikácia od Microsoftu premení e-mailovú komunikáciu na chat

Microsoft predstavil novú aplikáciu s názvom Send, ktorá je zatiaľ k dispozícii exkluzívne len pre iOS. Nenájdete ju dokonca ani na Windows Phone. Jej cieľom je zbúrať hranice medzi chatovaním, rýchlymi správami a e-mailmi. Vhodná je pre situácie, keď chcete napríklad kolegovi poslať rýchlu správu, no máte k dispozícii len jeho e-mail, nie číslo alebo iný osobnejší kontakt. V aplikácii Send nenájdete žiadne štruktúry tradičného e-mailu ako polia pre predmet, kópie a podobne. V Send nájdete len správy poslané z tejto aplikácie, čo ešte viac očisťuje komunikáciu od tradičného e-mailu.cropped-Introducing-Send-1

Send by malo byť navyše v súlade s väčšinou pracovných a školských e-mailových sietí. Používatelia Office 365 pre školy a podnikanie sa môžu v aplikácii prihlásiť so svojim účtom, čo im zaručí synchronizáciu naprieč zariadeniami. V našom App Store zatiaľ Send nie je, dovtedy môžete sťahovať zadarmo napríklad z amerického App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.