Reserve Strap pridá Apple Watch až tridsať hodín výdrže

O Reserve Strap sme na MacBlog.sk písali už niekoľkokrát. Ide o jeden z prvých náramkov pre Apple Watch, ktoré majú využívať skrytý diagnostický port. Ten umožní rýchlejšie nabíjanie ako cez oficiálnu nabíjačku, ktorá využíva indukčné nabíjanie, no to nie je všetko. Zásadnou funkciou Reserve Strap je však integrovaná batéria, ktorá predĺži štandardnú výdrž Apple Watch až o tridsať hodín. To znamená, že plne nabité Apple Watch a Reserve Strap vydržia až dva dni. V súčasnosti už poznáme aj detaily týkajúce sa dizajnu – náramok bude široký 25 mm a hrubý 3-9 mm, to všetko pri váhe 65 g. Náramok je rovnako ako Apple Watch odolný voči vode. Kompatibilný bude s oboma veľkosťami Apple Watch (38/42 mm) pre zápästia od 130 do 210 mm.

 

Reserve-Strap-announcement-graphic_34e8845a-f0c5-4553-95d8-9005540131bb

Reserve Strap bude k dispozícii od 3. novembra za predobjednávkovú cenu 250 USD v bielej, šedej alebo čiernej farbe. Viac informácií vrátane predobjednávok nájdete na oficiálnych stránkach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.