Reklamy na Apple Music sa začínajú objavovať po svetových metropolách

Reklamná kampaň na Apple Music sa doteraz vzťahovala len na oficiálne stránky, zopár promo videí a samozrejme, niekoľko miliónov iOS zariadení s novou hudobnou aplikáciou. V posledných dňoch sa však Apple rozhodol pre ešte výraznejšiu kampaň. Niekoľko čiernobielych plagátov a billboardov s logom služby v unikátnych fontoch a tvárami hudobníkov sa začalo objavovať vo vybraných svetových metropolách. Medzi ne patria okrem iného ulice San Francisca, stanice metra v Tokiu, autobusové zastávky v Mexico City a billboardy v Los Angeles a Toronte.

apple_music_ad2

Okrem naštartovania novej kampane sa môže Apple Music tešiť aj ďalšiemu napredovaniu. Americký Billboard práve oznámil, že streamy z novej hudobnej služby sa od augusta budú zarátavať aj do ich pravidelných rebríčkov predanej hudby, ktoré uverejňujú každý týždeň – Billboard 200 pre najpopulárnejšie albumy a Billboard Hot 100 pre nové single. Apple Music sa tak zaradí po bok fyzických nosičov, predajov digitálnej hudby a ostatných streamovacích služieb ako Spotify, Rdio, Google Play Music a Tidal.

apple_music_ad4 apple_music_ad7 apple_music_ad5 apple_music_ad6 apple_music_ad1

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.