Prídu ďalšie stanice Beats ?

Súbežne s Apple Music bola predstavená aj nová rozhlasová stanica Beats 1, ktorá vysiala 12 hodín denne cez internet, avšak podľa podľa nových správ by mohlo byť predstavených ďalších päť staníc.

Portál The Verge prišiel s informáciu, že Apple uzavrel s hlavnými hudobnými vydavateľstvami licenčnú zmluvu, ktorá umožňuje štart ďalších piatich rozhlasových staníc.  Mohla by napríklad odštartovať stanica Beats 2, ktorá by vysielala z Austrálie alebo Ázie, prípadne ďalšie stanice by mohli byť spustené len počas špeciálnych príležitostí, ako sú Vianoce. Momentálne je vysielaná z troch štúdií, ktoré sa nachádzajú v Los Angeles, New Yorku a Londýne.

Beats 1 môžete počúvať zadarmo na iTunes alebo v aplikácii Hudba na iOS. Na jeseň plánuje Apple vydať aplikáciu aj pre Android, ktorá okrem rozhlasovej stanice bude ponúkať aj prístup k Apple Music.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?