Prídu ďalšie stanice Beats ?

Súbežne s Apple Music bola predstavená aj nová rozhlasová stanica Beats 1, ktorá vysiala 12 hodín denne cez internet, avšak podľa podľa nových správ by mohlo byť predstavených ďalších päť staníc.

Portál The Verge prišiel s informáciu, že Apple uzavrel s hlavnými hudobnými vydavateľstvami licenčnú zmluvu, ktorá umožňuje štart ďalších piatich rozhlasových staníc.  Mohla by napríklad odštartovať stanica Beats 2, ktorá by vysielala z Austrálie alebo Ázie, prípadne ďalšie stanice by mohli byť spustené len počas špeciálnych príležitostí, ako sú Vianoce. Momentálne je vysielaná z troch štúdií, ktoré sa nachádzajú v Los Angeles, New Yorku a Londýne.

Beats 1 môžete počúvať zadarmo na iTunes alebo v aplikácii Hudba na iOS. Na jeseň plánuje Apple vydať aplikáciu aj pre Android, ktorá okrem rozhlasovej stanice bude ponúkať aj prístup k Apple Music.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.