Predplatitelia hudobnej služby Beats musia v blízkej dobe premigrovať svoje knižnice do Apple Music

Počas uplynulého týždňa Apple oficiálne ukončil prevádzku hudobnej služby Beats Music, pričom jej koniec bol ohlásený iba pred pár týždňami. Apple však našťastie ponúka veľmi jednoduchý spôsob, pomocou ktorého môžu predplatitelia Beats Music preniesť svoje knižnice, playlisty a preferencie do Apple Music.

Obdobie, počas ktorého je to možné spraviť je obmedzené a podľa poslednej správy od Beats tak bude možné učiniť do 19. januára 2016.

Pokiaľ patríte k predplatiteľom Beats Music a nie ste si istý, ako svoj obsah preniesť do služby Apple Music, určite vám pomôže návod priamo od Apple – dostupný je pre iOS aj Android.

Pre migráciu obsahu je potrebné splniť niekoľko podmienok. Užívatelia iPhone, iPad a iPod touch musia používať iOS aspoň vo verzii 8.4 a používať aplikáciu Beats Music od verzie 2.3.5. Užívatelia Android zariadení zasa potrebujú systém minimálne vo verzii 4.3 Jelly Bean.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.