Pozrite si budúcnosť nakupovania s Apple Watch a iBeacons

Sieť supermarketov Marsh a inMarket oznámili spustenie novej platformy postavenej na prepojení technológie iBeacon a Apple Watch, ktorá bude dostupná naprieč 75 supermarketmi Marsh. Na Apple Watch sa vám v týchto obchodoch budú zobrazovať relevantné notifikácie vtedy, keď to práve potrebujete. Ako vidíte vo videu, po príchode do potravín sa vám môže zobraziť nákupný zoznam. Nezabudnúť na nič podstatné tak nebolo nikdy ľahšie. Samozrejme, nákupné zoznamy sú len začiatok, a takto zobrazované pripomienky a obsah si bude môcť každý používateľ nastaviť podľa svojich preferencií, nainštalovaním relevantných aplikácií.

Priamo na vašom zápästí tak môžete mať napríklad tipy na recepty, upozornenia na špeciálne zľavy či výhodné zľavové kupóny. Všetko bude vďaka iBeacons presne reagovať na vašu polohu v rámci obchodu. Podporu iBeacons a Apple Watch určite prinesú už čoskoro aj ďalšie veľké reťazce, ktoré majú pobočky aj u nás. Samotné Apple Watch by mali byť v predaji už v najbližších mesiacoch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.