Pozrite sa do zákulisia natáčania filmu Steve Jobs

Do oficiálnej americkej premiéry snímku Steve Jobs od Aarona Sorkina a Dannyho Boyla ostáva už len pár dní a do filmu sme vďaka početným trailerom mohli nahliadnuť už niekoľkokrát. ScreenSlam však teraz prináša zaujímavý pohľad priamo za kulisy najnovšieho filmu o spoluzakladateľovi Applu.

V 8-minútovom videu si môžeme pozrieť zábery priamo z nahrávania jednotlivých scén, ale aj komentáre od hercov a režiséra filmu. Michael Fassbender, Seth Rogen a Kate Winslet nešetria chválou na Sorkinov scenár, podľa Rogena je snímok dokonca tak “filmový”, až sa vymyká všetkým ostatným životopisom a divák má pocit, že sleduje fikciu a nie realitu.

Režisér Danny Boyle zas film opísal ako prirodzenú evolúciu Sorkinovej Sociálnej siete, ktorá taktiež pojednáva o individuáloch tvoriacich náš moderný svet a vplyv, aký majú nielen na svojich blízkych, ale aj na každého, kto ich inovácie používa.

ScreenSlam taktiež zverejnil aj dlhšie, 37-minútové video, ktoré obsahuje všetky rozhovory so štábom a hercami v plnej dĺžke, vrátane samotného Aarona Sorkina.

Film sa v amerických kinách objaví už 9. októbra, na Slovensku a Česku sa však dočkáme až 12. novembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.