Olio Smartwatch: luxusné hodinky sľubujú lepšie spravovanie notifikácii

So smart hodinkami sa v poslednej dobe roztrhlo vrece a okrem Apple Watch, Pebble a množstva smartfónových výrobcov s Android Wear sa do hry zapájajú aj rôzne start-upy. Za spoločnosťou Olio stojí tím, ktorý mal v minulosti skúsenosti s prácou okrem iného aj v Apple, Amazon, Google, Beats a mnoho ďalších. Ich Olio Smartwatch ponúkajú prémiový dizajn a spracovanie za prémiovú cenu. Fungujú s iOS aj Androidom a s pomocou inteligentných notifikácíi sa vám budú snažiť uľahčiť každodennú záplavu informáciami.

Používajú k tomu osobného asistenta, ktorý rozdeľuje notifikácie na tie, ktoré ste zmeškali a na nadchádzajúce udalosti. Asistent sa vám bude po čase prispôsobovať a učiť sa vaše zvyky, podobne ako sa napríklad internetové rádio Pandora učí váš hudobný vkus. Notifikácie bude možné nastavovať z dedikovanej aplikácie pre iOS alebo Android. Olio neobsahuje žiadne fitness senzory, no jeho najzaujímavejšou funkciou je modularita. Tvorcovia tvrdia, že v budúcnosti bude možné vymeniť okrem batérie aj ostatné vnútornosti, napríklad procesor. Batéria v aktuálnom modeli by mala vydržať približne dva dni používania, pri šetriacom režime aj tri.

Za štýl a exkluzivitu si však priplatíte. Olio sa bude predávať v dvoch farebných variantách, strieborná od 595 a čierna od 745 dolárov. Výroba bude zo začiatku obmedzená len na 500 kúskov z každej varianty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.