Odštartovali sa predobjednávky na novú Apple TV

Presne ako povedal Tim Cook minulý týždeň, nová generácia Apple TV je od dneška dostupná k predobjednaniu prostredníctvom apple.com. K dispozícii sú dva modely, 32 GB a 64 GB, s cenovkou 149 a 199 amerických dolárov. U nás budú ceny, ako sme si v posledných mesiacoch už zvykli, o niečo vyššie.

Cenovo je k nám najbližšie zrejme nemecký Apple Store, v ktorom sa set-top box bude predávať za 179 € (32 GB) a 229 € (64 GB). Cenový rozdiel má na svedomí silný dolár a taktiež DPH, ktorá je narozdiel od amerického obchodu už započítaná v cene. Za rovnakú cenu je Apple TV dostupná napríklad aj v susedných Čechách.

Nová Apple TV 4 by sa ku koncovým zákazníkom mala dostať už v priebehu tohto týždňa, presný dátum a čas však zatiaľ nepoznáme. Vydanie bude určite sprevádzať zdvihnutie embarga na recenzie a taktiež množsto prvých dojmov a videí od prvých majiteľov.

Na Slovensku môžeme Apple TV očakávať krátko na to. Do predaja by sa mala dostať už prvý, prípadne druhý novembrový ťýždeň.

Pre najnovšie informácie o novej Apple TV nezabudnite sledovať náš web, MacBlog.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.