Hra: Obľúbená hra Final Fantasy VII už aj pre iOS

Jedna z najobľúbenejších rolových hier Final Fantasy je teraz dostupná už aj cez App Store. 

Hra Final Fantasy pôvodne vyšla v roku 1987 a od tej doby prešla mnohými štádiami. Jej tvorcovia sa rozhodli sprístupniť ju teraz aj pre iOS. Samozrejme, hra, ktorú jej fanúšikovia poznajú hlavne z PlayStation, bude vyzerať na iOS trochu inak. No podľa prvých recenzií ani jej iOS verzia nesklamala.

Príbeh

Za celou hrou je silný príbeh, ktorý sa točí okolo skorumpovanej megakorporácie Shinra a záchrany planéty.

final1

Hlavným hrdinom hry je bývalý vojak Cloud, ktorý kedysi pre Shinra Company pracoval. Jeho úlohou bude zničiť Shinru spoločne so svojimi priateľmi-rebelmi a oslobodiť tak planétu.

Hra pozostáva hlavne z bojov, skúmania prostredia, učenia sa mágie a neustáleho aktualizovania svojej výbavy a schopností.

final2 final3

Možno sa niektorým toto prevedenie kultovej hry nebude páčiť, no pre mnohých môže byť jej jednoduchšie prevedenie pre mobilné zariadenia prínosom, vďaka ktorému si môžu svoju obľúbenú hru zahrať kedykoľvek a kdekoľvek.

iOS hru Final Fantasy VII si môžete kúpiť za 15,99 EUR cez App Store.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.