Nové puzdra uľahčia zladenie Apple Watch s iPhonom

Apple produkty sú známe tým, že ak ich máte viac, všetko do seba pekne zapadá. Aj alternatívni výrobcovia príslušenstva pre Apple zariadenia sú si tejto výhody vedomí, a tak ponúkajú riešenia, ktoré vám umožnia zladiť viacero zariadení. Takým prípadom sú aj nové puzdra Evo Mesh Sport a Evo Elite pre iPhone 6/6 Plus od spoločnosti Tech21. K dispozícii sú v presne takých farbách, v akých si môžete vybrať aj športový náramok k Apple Watch Sport, teda modrej, zelenej, ružovej, čiernej a bielej. Evo Elite je k dispozícii v hliníkovom prevedení odolnom voči poškriabaniu, v farbách šedá, strieborná a zlatá.

Screen Shot 2015-07-07 at 23.49.15

Puzdra okrem dizajnu zladeného s Apple Watch ponúkajú aj odolnosť voči nárazom, tenký dizajn a prístup ku všetkým portom a ovládacím prvkom. Evo Mesh Sport stojí 39 USD, Evo Elite 49 USD. K dispozícii sú exkluzívne cez Apple Online Store, vrátane toho českého.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.