Najpoužívanejšia a najpopulárnejšia ad-blocking aplikácia môže byť vo vašom IPhone

Počas druhého septembrového týždňa sa objavili na webových portáloch prvé články o príchode aplikácie Adblock Plus, ktorá už je v ponuke App store pre iOS. Nikto bez svojho vedomia predsa nemá záujem poskytovať využívaním internetu informácie o svojej polohe, heslách a ďalších súkromných aktivitách tretím stranám či správcom webových portálov. Účinným nástrojom nielen proti platenej online reklame sa stala aplikácia Adblock. Do svojho iOS si jednoducho stiahnete a nainštalujete nový Adblock Plus Browser. Inštalácia je jednoduchá a bezproblémová pre iOS9, ktorý je súčasťou nového iPhonu 6.

Adblock už v súčasnosti používa viac ako 2 milióny užívateľov

Nezáleží či ste online na vašom IPhone, Blackberry, Samsungu, atď.. Časté presmerovania na webových stránkach, blikajúce reklamné bannery, či celoplošné spoty na elektronických zariadeniach. To je tvár dnešného internetu, keď užívateľ nepozná alebo nevyužíva Adblock aplikácie.  Rok 2012 bol pre Adblock prelomový. Od tohto obdobia sa stala lídrom a poprednou aplikáciou vo svojom obore. Mainstreamový produkt sa vďaka svojej kvalite a dômyselnosti začal umiestňovať i v App Store ako adblocking jednotka. Aplikácia nepredáva vaše súkromné informácie ani dáta. Jej činnosť výstižne opisuje motto celého projektu Adblock: „Súkromie na prvom mieste – tvoje súkromie je Tvoje!“

 

adblock-plus-38590_1280

Ako si správne nastaviť svoj Adblock Plus?

Predvoleným internetovým vyhľadávačom, pri používaní Adblock Plus, je DuckDuckGo (DDG). Tento prehliadač poteší každého, kto si chce chrániť svoje súkromie. DDG neukladá žiadne osobné informácie o vašej online činnosti a filtruje informácie o svojich užívateľov. Druhou možnosťou vyhľadávača je preferovaný a populárne využívaný Google. Ak ho chcete nastaviť ako váš predvolený, tak jeho nastavenie musíte urobiť manuálne. Je to jednoduché. Kliknete na ikonku Adblock vo vašom prehľadávači, vyberiete si možnosť nastavenia. Následne si zvolíte možnosť (Search Engine) hľadanie vyhľadávača. Z ponúkaných dvoch možností si už ľahko vyberiete Google.

Adblock Plus ponúka pre svojich užívateľov doplňujúce zvýšenie účinnosti ochrany. Manuálne si dokážete zablokovať nechcený tracking, Malware domains, social media buttons a Anti-Ad blocking Messages. V nastaveniach kliknete na (Privacy and Security) súkromia a bezpečnosť, zvolíte možnosť (More blocking Options) viac možností blokovania. V nich si manuálne odkliknete všetko, čo má a bude váš Adblocker filtrovať. Nastavenia odporúčame previesť pri používaní vyhľadávača od spoločnosti Google, ktorý nechráni osobné údaje tak ako DuckDuckGo.

Nainštalujte si Adblock Plus do nového iPhonu 6

Ste spokojní s vaším iPhonom? Nemali ste so značkou iPhone žiadne problémy či nepríjemnosti? Chceli by ste si kúpiť najnovší model iPhone 6? Ak ste odpovedali na všetky tri otázky áno, tak ste nadšeným a spokojným používateľom Vášho iPhonu, možno i ďalších produktov značky Apple. Pre poslednú otázku vám ponúkame alternatívnu odpoveď. Nasledovný link www.hej.sk/mobily/smartphone/filter/v:-4:-2871930/ vás zavedie na stránky internetového obchodu hej.sk, priamo na ponuku iPhonov. Okrem toho, že váš nový smartphone bude doručený zadarmo, tak každý zákazník obchodu môže využiť na kúpu nového telefónu zľavový kód hej.sk.  Originálny kód vpíšete do objednávacieho formulára a cena nového telefónu bude lacnejšia. Pre použitie zľavového kódu nie je nutná žiadna registrácia, či vypĺňanie zdĺhavých formulárov. Všetko je zadarmo a anonymné. Ak vás kúpa nového telefónu zaujala, využite nasledovný priamy odkaz na hej.sk zľava. Myslíte si, že lacnejšie nakupovanie je len mýtus? Ak ste to nikdy nevyskúšali, tak to nikdy nemôžete tvrdiť, no myslieť si to budete vždy.

iphone-926890_1280

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.