Na iPhone prešlo 30 percent Android užívateľov

Apple jednoducho porazil všetky očakávania v predajoch iPhonov a Tim Cook sa spomalenia predaja nebojí, pretože sa teší ešte jednému rekordu. Tým je počet užívateľov, ktorí prešli z používania Android telefónov na iPhone. Podľa Tima Cooka prešlo na iPhone až 30 percent užívateľov konkurenčných telefónov s Android systémom z celkového počtu všetkých ľudí, ktorí si za posledný kvartál kúpili iPhone.

30 percent prešlo uz Androidu na iPhone. Zo zariadení s inými operačnými systémami neprešlo až tak veľa ľudí, ale Android patrí medzi zďaleka najväčšie. Toto číslo je najväčšie aké sme kedy zaznamenali od doby z pred 3 rokov, kedy sme to začali sledovať. Na dané číslo sme veľmi hrdí.

Ak patríte medzi tých, ktorí prechádzajú z Androidu na iPhone a bojíte sa problému s prenášaním dát medzi rozdielnymi zariadeniami, prečítajte si článok o aplikácii Move to iOS. Aplikácia vám zabezpečí bezproblémový prenos dát.

ios

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.