Apple predstavil debutovú aplikáciu pre Android

Popri uvedení iOS 9 na trh, Apple predstavil ešte jednu novinku ­- aplikáciu “Move to iOS” pre Android zariadenia. Aplikácia, ktorá je už k dispozícii na stiahnutie, je navrhnutá tak, aby užívateľom pomohla preniesť obsah zo zariadenia so systémom Android na zariadenia so systémom iOS.

Po inštalácii aplikácie na Android smartfóne alebo tablet, si môže užívateľ preniesť takmer všetky dôležité dáta medzi zariadeniami s rôznymi systémami, vrátane kontaktov, histórie správ, fotografií, videí, kalendárov, hudby, kníh a iných.

Aplikácia zostaví na Android zariadení zoznam všetkých aplikácií, ktoré si užívateľ stiahol z Play Store Google alebo z iných zdrojov. Všetky bezplatné aplikácie, ktoré sú aj v iOS verzii, automaticky pripraví na stiahnutie a všetky platené, pridá do iTunes zoznamu.

Apple vytvoril manuál, ktorý užívateľom pomôže pri použití aplikácie. Aplikácia vyžaduje najmenej Android 4.0, Wi­Fi pripojenie a dostatok voľného miesta na zariadení so systémom iOS, ktorý je príjemcom obsah.

Táto aplikácia určite pomôže mnohým užívateľom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.