Len prvý deň stačil v USA na dosiahnutie milióna predobjednaných Apple Watch

Minulý týždeň, presnejšie v piatok, 10. apríla, Apple oficiálne v prvých krajinách sprístupnil predobjednávky Apple Watch. Podľa prvých odhadov stačil už prvý deň na to, aby sa predal milión Apple Watch, aj to len v USA. Až dve tretiny predaných modelov by mali údajne tvoriť najlacnejšie Apple Watch Sport, pričom najobľúbenejším prevedením je 42 mm veľkosť vo farbe vesmírna šedá. Takmer trištvrte kupujúcich pritom preferovalo práve väčší model s uhlopriečkou 42 mm. Najobľúbenejším náramkom je čierny športový, na druhom mieste je model Milanese Loop. Počet najdrahších modelov Apple Watch Edition, ktoré začínajú na cene 11 000 EUR, sa do tejto štatistiky nedostal.

Tieto čísla pritom platia pre USA, Apple Watch sa však od piatku predobjednávajú aj v Austrálii, Kanade, Francúzsku, Japonsku, Číne, Hongkongu, Nemecku, Veľkej Británii.

Apple Watch predobjednané teraz sa k zákazníkom dostanú najskôr v júni, termín spustenia predaja u nás je zatiaľ v nedohľadne.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.