Jony Ive ukazuje v Miláne exkluzívne modely Apple Watch

Apple Watch sa k prvým zákazníkom dostanú už tento piatok, no vzhľadom na beznádejne vypredané skladové zásoby budú nové objednávky vybavené najskôr v lete. Apple však napriek tomu pokračuje v ich prezentovaní a snaží sa ich dostať najmä do povedomia módnych návrhárov. Jony Ive ich preto prezentoval aj na Milan Design Week. Účastníci tejto akcie v Miláne tak mohli vidieť nielen Apple Watch, ale aj sadu exkluzívnych farieb športových náramkov. Okrem Jonyho reprezentujú Apple Watch v Miláne aj Phil Schiller a Marc Newson. Paradoxom je, že Taliansko nepatrí ku krajinám, kde sa Apple Watch dostanú v prvej vlne, avšak Miláno je neodmysliteľnou súčasťou sveta módy. Z po prvý raz predstavených nových farieb športových náramkov pre Apple Watch stojí za zmienku najmä červený, ktorý naznačuje, že aj s Apple Watch budete môcť prispieť na charitatívnu organizáciu Product (RED).

Zdroj: Instagram/188e76 – Umberta Gnutti Beretta

Ďalšie fotografie z tejto akcie nájdete v pokračovaní článku. Apple Watch Miláno *** Zdroj: Instagram/188e76 – Umberta Gnutti Beretta

Apple Watch Miláno

Zdroj: Instagram/188e76 – Umberta Gnutti Beretta

Apple Watch Miláno

Zdroj: Instagram/188e76 – Umberta Gnutti Beretta

Apple Watch Miláno

Zdroj: Instagram/188e76 – Umberta Gnutti Beretta

komentár
  1. Ahoj, prominte, ale to jsou asi nejhnusnejsi fotky, co jsem na tomso serveru videl. Tento clanek mela byt jen kratka textova noticka, eventuelne odkaz na zdroj.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.