Jedna z prvých ohlásených hier pre Apple Watch, Letterpad, je už v App Store

Je jasné, že Apple Watch vytvárajú nový priestor pre rýchly rast doposiaľ neznámych vývojárov a úplne nových originálnych aplikácií. Keďže vieme, že na iPhone a iPade patria k najobľúbenejším aplikáciám práve hry, dá sa predpokladať, že aj keď boli doposiaľ Apple Watch prezentované skôr s aplikáciami zvyšujúcimi produktivitu a zjednodušujúcimi život, hry si nájdu svoju cestu aj na najmenšiu obrazovku na našom zápästí. Jedným z prvých herných štúdií, ktoré oznámilo hru na Apple Watch, bolo NimbleBit. Išlo o titul Letterpad, ktorý je už k dispozícii v App Store s podporou iPhonu, iPadu aj Apple Watch.

Letterpad je slovnou hrou, v ktorej je vašou úlohou vytvárať slová súvisiace s vybranou témou zo sady deviatich písmen. Okrem viac ako 200 zabudovaných hier sa môžu hráči tešiť aj na ďalšie, vytvorené komunitou. Najzaujímavejšou funkciou však zrejme zostáva možnosť zahrať si Letterpad aj na Apple Watch.

Sťahovať môžete z App Store (zadarmo).

komentárov
  1. Kupovat to v prvej generacii je cisty nezmysel, odporucam tak 5. generaciu to sa mi osvedcilo u iPhone, potom to uz hadam bude vyladene a funkcne.

    0
    0
  2. Predaj Apple Watch je len ukazka toho aky schopny predajca Apple je.
    Ono je to nieco ako s MacDonald. Vacsina firiem alebo aj jednotlivcov vie spravit lepsi burger, ale nevedia to predat a preto niesu tak uspesny…
    Uprimne, kto z nas potrebuje nieco ako Apple watch? Nikto. Ale je vela ludi co to len jednoducho “chcu”. Osobne by som si radsej ale kupil napriklad standartne hodinky od Tissot, Tag Heuer a podobne. Tie v priebehu rokov nestratia az tak na hodnote a budu stale plne funkcne.

    0
    0
  3. Presne konecne niekto kto je nadvecou, netreba si tymito spolocnostami nanutit hocijaku sprostost casto aj nedokoncenu. Ovcu nech im robi niekto iny, a ze ich je teda dost to ma vobec neprekvapuje. Pekny den.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť