iPhone aplikácie pre umelcov – 2. časť

Prednedávnom sme vám predstavili niekoľko užitočných aplikácií pre umelcov. Ak vás baví kresliť alebo maľovať a svoje diela si radi zaznamenávate do iPhonu, tu je niekoľko ďalších, ktoré by sa vám pri tvorbe mohli tiež hodiť.

ColorSchemer

color

Potrebujete nabrať inšpiráciu? Hrajte sa s farebnými paletami cez ColorSchemer a nechajte sa inšpirovať rôznymi farebnými kombináciami. Môžete si vytvoriť vlastné alebo si vybrať z viac ako 1 milióna paliet vytvorených komunitou COLOURlovers. A ak máte obľúbenú fotografiu a chcete k nej skombinovať vhodné farby, puslúži vám funkcia PhotoSchemer, ktorá ich za vás vyberie.

Aplikácia je zadarmo.

MyBrushes

brusches

Unikátna aplikácia s viac ako 100 druhmi ceruziek, štetcov, gúm a iných pomôcok, ktoré by žiadnemu umelcovi nemali chýbať. Môžete vytvárať olejomaľby, akvarely, kaligrafické diela alebo si iba tak kresliť. K dispozícii je aj 50 rôznych podkladov.

Cena je 0,99 EUR.

Colored Pencil

pecil

Ak radi kreslíte s ceruzkou, táto aplikácia je pre vás. Na výber máte z veľkého množstva farebných odtieňov, veľkostí tuhy, dokonca môžete používať rôzne gumy na úpravu obrazu. Hotové diela môžete zdieľať cez Facebook, Twitter alebo poslať e-mailom.

Cena je 3,99 EUR.

Auryn Ink

screen520x924

Vyskúšajte si prácu s akvarelom cez aplikáciu Auryn Ink. Vyberte si plátno, nastavte štetce, ich tlak a textúru, zvolte si druh papiera. Farby sa správajú tak, akoby ste naozaj maľovali na plátno. Použiť môžete prsty alebo dotykové pero.

Cena je 3,99 EUR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.