iPad aplikácie pre zlepšenie produktivity

Vo svete podnikania existuje množstvo užitočných nástrojov, ktoré podnikateľom a manažérom uľahčujú život. Medzi ne patria aj mnohé aplikácie pre iPad. Zostavili sme pre vás prehľad tých, ktoré by vám nemali chýbať.

Evernote

ever

Aplikácia, ktorá slúži na zapisovanie poznámok, ukladanie náhľadov článkov, screenshotov, fotografií či celých stránok. Uložené dokumenty si môžete editovať podľa seba, dopĺňať a triediť do rôznych zoznamov a označovať značkami. Evernote ponúka veľké množstvo funkcií a patrí medzi veľmi známe nástroje pre produktivitu.

Aplikácia je zadarmo.

WPS Office Free

office

Ak hľadáte aplikáciu, ktorá vám umožní vytvárať a upravovať Excel, Word, PDF dokumenty alebo PowerPoint prezentácie bez nutnosti sťahovania samotnej aplikácie, odporúčame WPS Office Free. Aplikácia sa ľahko ovláda a spolupracuje aj s úložiskami ako Dropbox alebo Google Drive.

Aplikácia je zadarmo.

ZOOM Cloud Meetings

screen640x640

Času na osobné stretnutia je vždy málo, preto treba využiť aplikácie ako ZOOM Cloud Meetings, cez ktoré si môžete zorganizovať stretnutie online. Naraz je možné komunikovať až s 25 ľuďmi a zdieľať s nimi obrazovku.

Aplikácia je zadarmo.

Concur

concur

Táto aplikácia sa vám zíde, ak často cestujete na služobné cesty. V rámci nej si môžete zaznamenávať rezervácie, svoje výdavky, ukladať fotografické záznamy a po návrate si všetko zobraziť v jednom reporte.

Aplikácie je zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.