iOS: Zálohujte si fotografie s aplikáciou Everalbum

S aplikáciou Everalbum si môžete uvoľniť miesto vo vašom zariadení zálohovaním fotografií. Aplikácia vyšla na trh v máji a prednedávnom prišla s aktualizáciou a vylepšeniami.

Čo je Everalbum?

Táto aplikácia je niečo ako Evernote pre fotoalbumy. Evernote je veľmi populárny nástroj na tvorbu poznámok, ukladanie ich do rôznych zošitov a tvorbu prezentácií. Tiež, ako aj Everalbum, vám pomáha mať pokope dôležité dokumenty. V prípade Everalbumu ide o správu fotografií, ktoré si môžete priamo zo zariadenia poslať do vášho účtu v Everalbume a tak si uvoľniť priestor pre iné dokumenty.

Navyše umožňuje import fotiek z rôznych služieb ako je Facebook, Instagram, Dropbox alebo Fotky Google.

album album2

Čo prišlo s jeho aktualizáciou?

Predovšetkým prišli malé zmeny v dizajne, ktoré majú vplyv na lepšie užívateľské rozhranie. Pridaná bola aj funkcia Inner Circle, ktorá umožňuje vyhľadávať medzi vašimi fotografiami a fotografiami vašich blízkych, ktorí s vami zdieľajú ich albumy.

album3 album4

Čo je Everalbum Plus?

Ide o prémiovú službu, vďaka ktorej si môžete zálohovať neobmedzené množstvo fotografií a videí v plnom rozlíšení. Pri verzii, ktorá je zadarmo, je možné vytvárať zálohy iba v bežnom rozlíšení.

Odporúčame najskôr vyskúšať bezplatnú verziu a ak sa vám aplikácia zapáči a budete ju chcieť využívať naplno, prechod na platenú prémiovú verziu za 9,99 USD mesačne je možný kedykoľvek.

Everalbum je k dispozícii zadarmo na stiahnutie cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.