iOS: Tlačiareň, s ktorou tlačené fotografie „ožívajú”

Novinkou na Kickstarteri je zariadenie LifePrint, ktoré umožňuje vložiť video do vnútra tlačenej fotografie. Po vytlačení a použití aplikácie LifePrint, fotografie využitím virtuálnej reality „ožívajú”.

Tvorcovia novinky LifePrint hľadali zdroje pre realizáciu projektu cez Kickstarter. Na stránke demonštrujú použitie zariadenia videom. Cieľom bolo získať 30 tisíc dolárov, no už teraz je jasné, že od ľudí dostali ešte väčšiu podporu.

LifePrint využíva technológiu tlače ZINK so špeciálnou chémiou a jedinečným papierom. Tlač je jednoduchá. Užívateľ si otvorí iOS aplikáciu LifePrint a vytlačí si Life Photo, video alebo GIF obrázok do približne 60 sekúnd. Ak chce, aby fotografia ,,ožila”, opäť použije LifePhoto aplikáciu a cez ňu sa mu video skryté vo fotografii začne prehrávať.

Tlačiareň s aplikáciou LifePrint je možné objednať na Slovensko aj s poštovným cez Kickstarter za 169 USD, ale do rúk sa prvým záujemcom dostane až v auguste 2016.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.