iOS: Do obľúbeného editora Pixelmator bolo doplnených veľa nových funkcií

Do obľúbenej iOS aplikácie na editáciu fotografií Pixelmator bolo pridaných množstvo nových funkcií a zmien. Medzi najdôležitejšie patria úpravy pre Apple Pencil a iPad Pro.

Vďaka zmenám budete môcť využívať veľmi citlivé štetce využívajúce veľmi nízku latenciu kresby s Apple Pencil. Takisto podporuje funkciu, vďaka ktorej je počas kresby ignorovaný dotyk vašej dlane, ktorý by inak mohol kresbu prerušiť. Aplikácia je prispôsobená nie len tlaku ale aj náklonu Apple Pencil.

pixel1 pixel2

Do aplikácie bola pridaná aj podpora pre 3D Touch, aj keď maľovať prstom cez iPhone je vždy veľmi ťažké. Pridané boli tiež možnosti rýchleho otvárania nového obrázka alebo importu z knižnice fotografií.

Ďalšími doplnenými funkciami sú možnosť automatického vyrovnania obrazu, zväčšenie písma až na 1000 pixelov, balíček ďalších štetcov a množstno opráv drobných chýb a zlepšenie výkonu.

pixel4 pixel3

Pixelmator pre iPhone alebo iPad vás vyjde 4,99 EUR a pre Mac za 29,99 EUR.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.