iOS: Aplikácie, ktoré pomáhajú plniť novoročné predsavzatia

Prvý deň v novom roku býva často plný predsavzatí. No vo februári sa často na predsavzatia zabudne a človek pokračuje v starých vyšľapaných kolajách. Macrumors zostavil zoznam aplikácií, ktoré by ale mohli ľuďom pomôcť novoročné predsavzatia dodržať.

Chcem viac šetriť

Ak ste sa rozhodli šetriť budúci rok svoju peňaženku a chcete mať lepší prehľad vo svojich financiách, poslúži vám aplikácia BUDGT. Nastavíte si cez ňu denný alebo mesačný rozpočet, zadáte položky, ktoré musíte nevyhnutne vyplatiť každý mesiac a potom si už len do aplikácie zapisujete, načo ste v daný deň míňali. Pomôže vám to uvedomiť si, kam odchádzajú vaše peniaze a na čom by ste mohli ušetriť.

money1 money2 money3

Aplikácia je na stiahnutie za 1,99 EUR cez App Store.

Chcem prestať fajčiť

Toto predsavzatie patrí medzi najpopulárnejšie a zároveň medzi tie najťažšie. Vďaka aplikácii Smoke Free môžete byť motivovanejší, aby ste prestali. Zobrazuje vám, koľko peňazí ste vďaka nefajčeniu ušetrili, koľko hodín už nefajčíte a ako to prospieva vášmu zdraviu. Nastavte si svoju misiu a za úspechy dostávajte virtuálne ocenenia.

smoke1 smoke2 smoke3

Aplikácie je zadarmo na stiahnutie cez App Store.

Chcem si lepšie zorganizovať život

Organizovanie vlastného času a denných úloh pomáha nadobudnúť v živote poriadok a viac sa vyhýbať stresu. Aplikácia Wunderlist vám s tým pomôže. Zaznamenajte si všetko, čo potrebujete spraviť daný deň, týždeň alebo mesiac a nastavte si čas, dokedy chcete úlohu splniť. Aplikácia vás na úlohu upozorní.

wunder1 wunder2 wunder3

Aplikácia je zadarmo na stiahnutie cez App Store.

Chcem žiť zdravšie

Hovorí sa, že človek by mal v priemere vypiť niekoľko pohárov vody, jesť viac zeleniny a cvičiť. No často sa stane, že počas hektického dňa úplne zabudneme na všetko, čo by sme pre svoje zdravie mali robiť a robíme presný opak. Ak ste si na sebe tento nedostatok všimli, mohla by vám pomôcť aplikácia Lifestum. Je zameraná celkovo na zdravý životný štýl.

voda1 voda2 voda3

Aplikácie je zadarmo na stiahnutie cez App Store.

Ak ste si plánovali dať niektoré z vyššie uvedených predsavzatí a neveríte, že ich dodržíte, možno vám tieto aplikácie aspoň trochu uľahčia ich splnenie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.