iOS 8 vs. iOS 9: ktorý je rýchlejší ?

Už pár dní je nový operačný systém iOS 9 k dispozíci pre iPhone, iPad a iPod Touch. Pred aktualizáciou si pravdepodobne väčšina z nás dala otázku, či stojí za to upgradovať na nový iOS 9? Niektorí možno netrpezlivo očakávali aktualizáciu a ihneď ako bola dostupná, ju aj nainštalovali. Ďalší z vás si možno počkajú, až kým nebude systém úplne vyladený a budú vydané ďalšie aktualizácie. Apple nám sľubuje v novom systéme zvýšenie výkonu a dlhšiu výdrž na jedno nabitie. Na Youtube sa objavilo video, ktoré porovnáva obidva systémy a niektorým z vás možno pomôže pri rozhodovaní, či prejsť na nový systém.

iOS 8 vs. iOS 9- ktorý je rýchlejší_00

EverythingApplePro porovnal iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s a iPhone 6 s iOS 8.1.4 a iOS 9. Testovali výkon Wi-Fi siete a štart rôznych aplikácii. IOS 8.4.1 sa zdá byť na iPhone 4s o chlp rýchlejší ako iOS 9, pri novších zariadeniach je rýchlosť približne rovnaká. Pri teste Geekbench nie je žiadny rozdiel, avšak testy rýchlosti Wi-Fi ukazujú, že iOS 9 urobil v tejto oblasti pokrok.

IOS 9 mal omnoho lepší štart ako minulý rok iOS 8. Ako sme vás už informovali, najnovšie dáta od spoločnosti Mixpanel, ktorá sleduje mobilnú aktivitu na webe, naznačujú, že najnovší operačný systém iOS 9 si už nainštalovalo približne 28 % používateľov. Apple už pracuje na aktualizáciách a objavili sa už zmienky o iOS 9.0.1 a iOS 9.1, ktoré by mali opravovať najväčšie chyby a zrýchliť systém.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.