iOS: 4 aplikácie teraz zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

SelfBack – Selfie & Back Camera

self1 self2

Aplikácia umožňuje fotenie zadným a predným fotoaparátom iPhonu súčasne. Môžete tak vytvoriť veľmi zaujímavé momentky jedným klikom. Na výber je z dvoch režimov. Bude sa vám jednaa fotografia zobrazí v kruhu v hornej časti obrazovky nad druhou fotografiou alebo vám aplikácia obraz rozdelí na dve časti a do každej umiestni jednu fotografiu.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Dim Light

dim3 dim2 dim1

Hra pre všetkých fanúšikov hororových hier o prežitie. Ocitnete sa v nemocničných priestoroch a jediným zdrojom svetla bude malá baterka. Vašou úlohou bude nájsť cestu zo strašidelnej nemocnice. Celou hrou vás budú doprevádzať nepríjemné hororové zvuky.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Big City Vehicles – Cars and Trucks for Kids

auto2 auto1

Hra pre deti, vďaka ktorej popri objavovaní mesta, v ktorom žijú rôznorodé zvieratká, spoznajú rôzne typy vozidiel. Zoznámia sa s autami, autobusmi, lietadlami a vďaka jednoduchým úlohám zistia, načo slúžia. Budú môcť pomôcť smetiarovi pozbierať odpadky do smetiarskeho auta alebo hasičom uhasiť horiacu budovu.

Predtým za 2,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

WikiLinks 3 – Smart Wikipedia Reader

wiki3 wiki1 wiki2

Výborná aplikácia pre všetkých, ktorí si radi vyhľadávajú informácie cez Wikipédiu. WikiLinks okrem štandardného prehliadania článkov vytvára aj myšlienkové mapy s informáciami, ktoré spolu súvisia. Okrem toho poskytuje aj súvisiace Youtube videá alebo offline prezeranie.

Predtým za 5,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.