iOS: 4 aplikácie, ktoré sú teraz zadarmo: HYPELIGHT, Shark Puzzle a ďalšie

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

HYPELIGHT

hype2 hype3 hype1

Fotografujte, upravujte fotky a zdieľajte ich s ostatnými. Aplikácia HYPELIGHT obsahuje balíček nástrojov pre fotografa. Obsahuje časovač, manuálny režim, možnosti úpravy svetelnosti a dvojitú expozíciu. Ak máte iPhone 6s alebo 6s Plus, môžete využiť aj 3D Touch. Aplikácia taktiež obsahuje sadu skvelých nástrojov na úpravu a pridávanie farebných filtrov. Upravené fotografie môžete nahrať do Dropboxu alebo ich zdieľať cez sociálne siete.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Photo Reminders

voice1 voice2 voice3

Aplikácia pre tvorbu vizuálnych upozornení. Pripomeňte si dôležité udalosti alebo myšlienky nie len textom, ale aj fotografiou. Vytvorte si fotografiu, ktorá súvisí s udalosťou alebo nápadom, pridajte k nej názov a nastavte čas, kedy sa vám má pripomenúť. A ak vám to nestačí, pridať môžete aj zvuk. Okrem vlastných fotografií a zvukov si môžete vybrať aj z knižnice aplikácie.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Music Healing

music1 music2 music3

Relaxujte s aplikáciou Music Healing. Obsahuje 23 kvalitných a veľmi upokojujúcich hudobných kúskov. Vypočujte si zvuky z pláže, snehovej búrky a podobne. Zvuky vám pomôžu upokojiť sa, zbaviť sa stresu alebo zaspať.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Shark Puzzles

shark1 shark2 shark3

Poskladajte si žraloka s puzzle hrou pre celú rodinu. Na výber máte zo 44 skladačiek, ktoré sa vytvoria z fotografií rôznych druhov žralokov. Môžete si vybrať z viacerých úrovní obtiažnosti a zapojiť do hry aj svojich blízkych.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.