iOS: 3 aplikácie teraz na stiahnutie zadarmo

V článku nájdete niekoľko aplikácií, ktoré sú momentálne zadarmo. Upozorňujeme, že ponuka trvá zvyčajne iba chvíľu, preto si aplikácie treba stiahnuť hneď, ako sa vám zapáčia.

Build It! Miami Beach Resort (Full)

build1 build2

Zostavte si vlastné prímorské letovisko v strategickej hre Build it! Ak máte radi hry typu Sim City, táto hra je pre vás.

Vašou úlohou je postaviť najskôr malú štruktúru mesta a postupne ju obohacovať o stále honosnejšie budovy ako hotely, obchodíky a podobne. Nevyhnete sa ani opravám ciest či iným nápravám, ktoré si každé mesto vyžaduje. Vašim cieľom bude vytvoriť rušné letovisko, prejsť 60 úrovní a 6 virtuálnych desaťročí.

Predtým za 4,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Striding Bird

bird1 bird2 bird3

Interaktívna rozprávka pre deti. Hlavnou postavou je malý červený vtáčik, ktorý chodí po svete.

Vtáčik zo začiatku nechce nič viac, iba bezstarostný život, ktorý si myslí, že majú jeho štvornohí kamaráti na zemi. Odmieta byť sám sebou a za každú cenu sa snaží kopírovať ostatné zvieratká. Nechce sa mu starať o život v korunách stromov no čoskoro zistí, že nezáleží na tom kým je a že žiť spokojný život a nebáť sa byť samým sebou. Príbeh zahŕňa dynamické interaktívne prvky, zábavné animácie, príjemné rozprávanie rozprávača, originálnu hudbu a zvukové efekty.

Predtým za 1,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

7 Planets

gula1 gula2 gula3

Jednoduchá logická hra s drevennými guľôčkami, ktoré treba v riadkoch správne zoradiť. Hrať sa dá v troch režimoch, buď samostatne alebo s iným hráčom. Zaujímavosťou je možnosť hrania hry v režime pre farboslepých.

Predtým za 0,99 EUR, teraz zadarmo cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.