„Hey Siri, give us a hint”, Apple pozýva na svoj event

Apple dnes rozposlal pozvánky na svoju prezentáciu, ktorá sa uskutoční už 9.septembra 2015. Očakáva sa predstavenie nového iPhonu 6s.

https://twitter.com/panzer/status/636935789960523776/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Zvesti ktoré sa šírili už dávnejšie, sa ukázali byť nakoniec pravdivé. Približne za dva týždne, v stredu 9.septembra budú predstavené nové iPhony 6s a 6s Plus a možno príde aj nová Apple TV. Na akciu nás pozývajú sloganom „Hey Siri, give us a hint”, čo môžeme preložiť ako „Hej Siri, daj nám tip”. Nie je jasné čo nám chcú chlapci z Cupertina týmto sloganom naznačiť, ale už čoskoro sa to dozvieme.

Podujatie sa uskutoční na „legendárnom” mieste, Bill Graham Civic Auditorium v San Franciscu, kde v roku 1977 Steve Jobs a Steve Wozniak predstavili počítač Apple II. V tom čase sa budova volala San Francisco Civic Auditorium a konalo sa tam podujatie z názvom West Coast Computer Faire a Apple bol jedným z vystavovateľov. Samozrejme v dnešnej dobe si môže dovoliť prenajať celú budovu sám.

Event začína o 10:00 hodine miestneho času (u nás o 19:00) a bude jeden z najväčších, ktoré Apple organizuje. Kapacita divadla je až 7000 miest, čo je viac ako trikrát ako tradičné miesto, Yerba Buena Center, ktoré Apple využíval na predstavovanie nových produktov. Svetlo sveta tu napríklad uzrel aj prvý iPad.

„Hey Siri, give us a hint”, Apple pozýva na svoj event_01

S ohľadom na posledné roky je pravdepodobné, že nové iPhony sa začnú predávať 18. septembra, pričom predobjednávky odštartujú o týždeň skôr, 11. septembra.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.