HBO Now už čoskoro na Apple TV

Apple a HBO vyjednávajú o spolupráci, ktorá by priniesla majiteľom Apple TV novú službu HBO Now. Apple by mal byť jedným z niekoľkých partnerov, ktorí budú stáť pri spustení online služby HBO Now, ktorej mesačné predplatné by malo stáť 15 dolárov, teda podobne, ako pri objednaní cez poskytovateľa káblovej televízie. Hlavnou výhodou HBO Now je fakt, že je k dispozícii cez internet všetkým, nie je preto nutné mať zaplatenú káblovú televíziu. Práve používateľom, ktorí si neplatia za televíziu, chce HBO touto cestou sprístupniť svoj prémiový obsah. HBO sa tak stane jedným z prvých prémiových poskytovateľov obsahu, ktorí opúšťajú model, v rámci ktorého sú k dispozícii len prostredníctvom tradičných poskytovateľov televíznych programov. HBO už dnes poskytuje službu HBO Go, cez ktorú je možné sledovať HBO aj na iPade alebo Apple TV, avšak k jej používaniu je nevyhnutné mať predplatené HBO cez bežného poskytovateľa káblovej televízie.

HBO Now by malo byť k dispozícii od apríla, pričom v apríli plánuje HBO aj premiéru piatej série obľúbenej relácie Game of Thrones.

komentáre
  1. Tento krok vítam, do budúcna by potešil podobný krok aj od National Geographic a mať možnosť sledovať ich Wild HD, kedže najväčší sk poskytovateľ Telekom, dlhodobo ignoruje pridanie tohto programu do rastra, o pár rokov keď bude takýchto možností viac, sa budú čudovať prečo klesá počet abonentov v káblovkách

    0
    0
  2. A myslite ,ze bude aj pre slovenske ucty Itunes? A predpokladam ze ak aj ano asi nebude cesko/slovenska mutacia. Ale rad by som sa mylil.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.