Google pridá Smart Replies do svojej aplikácie Inbox

Inbox je aplikácia od Gmailu, kde sa dajú prehliadať e-maily pokiaľ máte google účet. Google sa chystá výrazne zlepšiť túto ich aplikáciu pre iPhony, iPody Touch a iPady tým, že pridajú funkciu Smart Replies, podobnú tej, ktorá je momentálne využívaná v watchOS.

Smart Replies slúži na rýchle odpovedanie na mail alebo správu. V prípade Inboxu to znamená, že ak si niekto prečíta e-mail cez túto aplikáciu, hneď dostane možnosti na krátku odpoveď. Možnosti, ktoré aplikácia ponúka vyplývajú z textu prijatého e-mailu.

Inbox sa používaním bude vylepšovať a prispôsobí sa na užívateľove obľúbené odpovede. Napríklad v Google, keď testovali túto funkciu, najčastejšia možnosť odpovede, ktorú dostávali bolo “I love you”.

Táto funkcia je praktická najmä, ak sa jedná o mail, ktorý je krátky a jednoduchý. Vtedy vie program ihneď vyhodnotiť, aké možnosti odpovedí ponúkne.

Pokiaľ je mail komplikovanejší a vyžaduje si viac pozornosti, je lepšie ostať verný starej metóde odpisovania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.