Google pridá do služby Fotky Google aj editáciu videa

Google oznámil svoje plány zamerané na posilnenie svojej služby Google Fotky. Chce na to využiť Fly Labs, vývojárov, ktorí stoja za vývojom štyroch iOS aplikácií pre výrobu a editáciu krátkych videí.

Fly Labs zverejnil túto informáciu na svojej stránke a priznal, že zamestnanci Fly Labs budú pracovať pre Google tím v sídle spoločnosti Google v Kalifornii s cieľom zabudovania pokročilých funkcií strihu a editácie videa do služby Google Fotiek.

Fly Labs stojí za vývojom aplikácií Clips, Fly, TempoCrop on the Fly, ktoré patria medzi populárne iOS aplikácie s viac ako 3 miliónmi stiahnutí za posledných 18 mesiacov.

Bonusom je, že doplnkové funkcie vyššie spomenutej aplikácie Fly, ktorá je najlepšou z nich, si môžete vďaka tomu, že ich vývojár teraz pracuje pre Google, stiahnuť po dobu troch mesiacov zadarmo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.