Do Chromu pre iPad boli pridané funkcie multitaskingu

Google aktualizoval webový prehliadač Chrome pre iPad s iOS 9 s podporou každej z nových multitaskingových funkcií.

Nová verzia Chrome (konkrétne 46.0.2490.73) teraz podporuje Split View pre spustenie prehliadača spoločne s inými aplikáciami, Slide Over pre prechádzanie medzi aplikáciami a Obraz v obraze pre prehrávanie videa v zmenšenej podobe popri iných aplikáciách.

Aktualizácia Chrome pre iOS s podporou daných funkcií je preto výhodná hlavne pre majiteľom iPadov, pretože Safari neumožňuje zobrazovať dve karty vedľa seba. S aktualizáciou Chrome budete môcť ale využívať dva prehliadače naraz a tým si splniť požiadavku využívania dvoch kariet. Split View je podporovaný pre iPad mini 4, iPad Air 2 ako aj pre iPad Pro.

iPady, ktoré Split View nepodporujú, môžu využívať Slide Over. Obraz v obraze je k dispozícii pre iPad Pro ako aj pre iPad Air a iPad mini 2 a ich novšie verzie.

chrome-ipad-3

Chrome s podporou pre IOS 9 všeobecne bol aktualizovaný už dávnejšie, ale doteraz nepodporoval iPad multitasking. Nová verzia je k dispozícii cez App Store.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.