Budú puzdra pre Apple Watch novým hitom?

Apple iPhone patrí aj napriek vysokým cenám k najpredávanejším smartfónom na svete. Vysoká cena však okrem iného znamená, že pre väčšinu majiteľov je samozrejmosťou si túto technologickú hračku chrániť puzdrom. Ich ponuka pokrýva takmer všetky požiadavky majiteľov a výrobcovia sa tešia veľkému záujmu. Na rozdiel od iPadu či iPhonu, predstavenie Apple Watch nebolo nasledované množstvom správ o nových puzdrach pre inteligentné hodinky od Apple. Aj keď sa na prvý pohľad môže zdať puzdro pre hodinky úsmevným, pri športovom využití Apple Watch Sport a ich hliníkovom tele bude mnohým dávať toto riešenie zmysel.

Obľúbený výrobca príslušenstva pre Apple zariadenia, Speck, predstavil svoju farebnú kolekciu puzdier pre Apple Watch, CandyShell Fit. Ponúka úplnú ochranu tela Apple Watch a je kompatibilné so všetkými náramkami od Apple. Samozrejmosťou je prístup k ovládacím prvkom a mierne vyššia predná strana, ktorá má pri náraze zabrániť priamemu kontaktu s displejom. Cena je stanovená na 30 dolárov, k dispozícii by mali byť neskôr tento mesiac.

Samozrejme, ponuka puzdier pre Apple Watch rastie každým dňom a objavuje sa u väčšiny známych výrobcov. Otázkou je, nakoľko budú obľúbené u majiteľov Apple Watch.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.