Apple zrejme v marci 2016 predstaví nové Apple Watch a 4-palcový iPhone

Apple možno druhýkrát v rade zorganizuje mediálnu prezentáciu v marci, aby zdieľali detaily o predstavení novej verzie Apple Watch a takisto informácie o potenciálnom jesennom debute 4-palcového iPhonu 6c. S touto správou prišla stránka 9to5Mac, ktorá čerpala od bližšie nešpecifikovaných zdrojov.

Apple mal v marci 2015 prezentáciu, kde predstavil Apple Watch a takisto ponúkol bližší náhľad na nový 12-palcový Macbook s Retina displejom. Apple Watch v septembri dostali len nové farby a náramky, ale hardvér ostal ten istý.

Už v júli vyšla informácia, ktorá hovorila o plánovaní novej generácie Apple Watch, kde sa hovorilo o tom, že budú vyzerať úplne rovnako ako pôvodná verzia, ale zvýši sa kapacita batérie a zlepší viditeľnosť displeja na slnku. Taktiež sa špekuluje ohľadom využitia náramkov na zlepšenie funkcionality zariadenia. Apple žiadnu z týchto informácií nepotvrdilo, ale ani nevyvrátilo.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.