Apple Watch 2 uvidíme najskôr v druhej polovici roku 2016

O druhej generácií hodiniek od Applu sa toho stále nevie veľa, jedinými zmienkami zvyknú byť občasné dohady od pochybných zdrojov. Niet divu, Apple Watch sa ešte stále nepredávajú na všetkých trhoch, vrátane Slovenska.

To však nezastavilo analytickú spoločnosť Cowen and Company aby vydala novú správu, ktorá na základe situácie u ázijských dodávateľov predpovedá, čo môžeme od druhej generácie očakávať. Apple Watch 2 by mali byť o niečo tenšie a výkonnejšie, júnové informácie z iných zdrojov zas hovoria o FaceTime kamere, pokročilejšom Wi-Fi čipe a nových materiáloch.

Čo je však zaujímavejšie, Cowen predpokladá dátum vydania až v polovici roku 2016, najskôr však okolo júna. Na porovnanie, prvá generácia na trh prišla v apríli. Spoločnosť taktiež vraví, že do konca roka by mal Apple predať 18 miliónov hodiniek a v priebehu budúceho roka až 45 miliónov – číslo, ktoré môže byť na základe údajov z tohto roku možno až pesimistické.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.