Apple potvrdil náramok z troch častí pre Apple Watch Sport

Prvé informácie o tom, že v balení najlacnejších Apple Watch Sport, sú k dispozícii dve veľkosti náramkov, vyvolali v zákazníkoch mylné očakávania a spôsobili dokonca aj vznik stránok zameraných na výmenu nových nepotrebných športových náramkov. Netrvalo dlho a ukázalo sa, že to bolo zbytočné. Apple Watch Sport totiž skutočne obsahujú náramky v dvoch veľkostiach, avšak nejde o dva plnohodnotné náramky. Balenie obsahuje tri časti náramku, pričom použijete len dve z nich. Jedna strana sa nemení, avšak druhú si prispôsobíte podľa veľkosti. To teraz oficiálne potvrdil aj samotný Apple a to tak, že túto informáciu potichu doplnil na oficiálne stránky. V časti „čo nájdete v škatuli“ tak jasne vidíte, že športový náramok obsahuje tri časti.

Riaditeľka pre maloobchod Apple, Angela Ahrendts, tiež vydala internú informáciu pre zamestnancov, v ktorej potvrdzuje, že Apple Watch budú aj v máji dostupné výlučne cez online objednávky. Žiadne rady ľudí pred Apple Stores sa teda konať nebudú, nakoľko v obchodoch si Apple Watch nekúpite. K prvým zákazníkom sa Apple Watch dostanú 24. apríla. Pripomíname, že Apple Watch sú podľa očakávaní nedostatkovým tovarom. Prvé zásoby boli vypredané za šesť hodín a teraz vytvorené objednávky budú vybavené najskôr v lete.

komentáre
  1. Kvôli ekológii si apple kúpil les, aby mohol vyrábať “ekologické” krabičky, v ktorých bude zabalený zbytočný kus plastu!
    BRAVÓ!

    0
    0
  2. Rony:
    aky zbytocny kus plastu? Myslis tu tretiu cast naramku? Ak som dobre pochopil tak vdaka nej bude mozne mat naramok v dvoch velkostiach, teda moze hodinky nosit rovnako velky ujo ako aj jeho tenka priatelka :) …ci?

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.