Apple dal vyrobiť rekordných deväťdesiat miliónov iPhonov 6s

Apple pevne verí, že aj iPhone 6s bude pokračovať v trende prekonávania predajov predchádzajúcej generácie. Podľa The Wall Street Journal totiž od svojich dodávateľov objednal rekordných 85 až 90 miliónov kusov iPhonov 6s. Číslo zahŕňa modely 6s aj 6s Plus, ktoré majú byť vyrobené do konca tohoto roka. Táto objednávka tak s prehľadom prekonáva 70 až 80 miliónov kusov iPhonov 6, ktoré si Apple objednal pred začiatkom ich predaja.

Aj tento zdroj potvrdzuje, že hlavnými ťahákmi modelov 6s bude okrem zvýšeného výkonu (procesor Apple A9, 2 GB RAM, rýchlejšie LTE) novinka Force Touch rozpoznávajúca tlak pri používaní dotykovej obrazovky a nový odtieň ružovej zlatej. Vylepšený by mal byť aj fotoaparát, ktorý by mal mať 12 megapixelov. Výrobu si podelia Foxconn a Pegatron, no vzhľadom na veľké množstvo objednaných iPhonov 6s sa možno pridá aj tretí výrobný partner, Wistron.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.