Aplikácie od Adobe Photoshop, Fix a Mix, už podporujú multitasking iOS 9 a iPad Pro

Adobe updatol jeho dve hlavné aplikácie pre iOS Fix a Mix. Hlavnými zmenami sú podpora funkcii multitaskingu iOS 9 a podpora pre nový iPad Pro.

Obe aplikácie teraz budú môcť využívať Split View na iPadoch a tým pádom užívateľ môže pracovať v oboch aplikáciach naraz. Táto možnosť bude však len pre iPady Air 2, Mini 4 a Pro. V iPade Pro sa budú mocť dokonca upravovať kvalitnejšie fotky, no výrobca nepovedal konkrétne rozlíšenie ani veľkosť súboru.

Aplikácie od Adobe s novým updatom by mali mať aj základné funkcie pre Apple Pencil. Firma však nedefinovala, čo presne znamená “základné funkcie”. Stylus Apple Pencil má tlakový senzor.

Photoshop Fix slúži najmä na retušovanie alebo vylepšovanie obrázkov za pomoci rôznych štetcov a nastavení ostrosti, farieb, expozície a saturácie. Mix je zameraný na orezávanie, spájanie a vrstvenie, no aj tu sú nejaké základné nástroje na úpravu fotiek prítomné.

Obe aplikácie sú zadarmo a dajú sa spustiť len na zariadeniach, ktoré majú iOS 8.1 alebo neskoršiu verziu. Užívateľ musí mať internetové pripojenie a Adobe ID ak chce tieto aplikácie využívať.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.