Aktualizovaný Wunderlist prináša nový dizajn a skratky pre 3D Touch

Jeden z najobľúbenejších nástrojov pre zlepšenie produktivity, Wunderlist, práve prešiel aktualizáciou, s ktorou získal nový vzhľad a tiež rozšírenie o 3D Touch skratky pre iPhone 6s a iPhone 6s Plus.

3D Touch podpora

Ako prvý si užívatelia iPhonov a iPadov určite všimnú vylepšený vzhľad aplikácie. Domovská obrazovka prešla redizajnom, vďaka čomu poskytuje viac priestoru pre zoznamy a menej pre profilový obrázok. Prehľadnejšie a jednoduchšie by malo byť aj pridávanie pripomienok, poznámok a podúloh.

Ak chcete spoznať všetky vylepšenia, ktoré Wunderlist prináša, pozrite si video nižšie.

Vynovená aplikácia sa naplno zameriava aj funkciu 3D Touch, ktorá je dostupná na najnovších modeloch iPhonu. Ťukutím na ikonu aplikácie je teraz možné pridať rýchlu úlohu alebo zobraziť úlohy, ktoré je treba dokončiť do konca dňa.

V aplikácii zasa dlhším podržaním úlohy uvidíte náhľad jej detailu. Ak budete držať ešte dlhšie, detail úlohy sa zobrazí na celú obrazovku.

Podobným spôsobom si môžete preplánovať položky v to-do listoch. Pri podržaní a potiahnutí nahor sa vám ponúknu tri možnosti pre preplánovanie.

Využitie AppleWatch

Majitelia AppleWatch môžu po novom Wunderlist používať aj na svojich smart hodinkách. Aplikácia umožňuje zobrazovanie to-do listov, prehľad smart listu pre daný deň a tiež sledovanie pripomienok a pozvánok.

Wunderlist je dostupný pre iPhone/iPod Touch a pre iPad/iPad Mini. Stiahnuť si ho môžete z App Store zadarmo.
Pokiaľ by ste chceli využiť jeho rozšírené funkcie umožňujúce, napríklad, neobmedzený prístup k súborom, môžete si ich predplatiť priamo v aplikácii. Cena na mesiac je 4,99 $ a na rok 49,99 $.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.