Aktualizácia Adobe Creative Cloud prináša aplikáciu 3D modelovania

Adobe prináša aktualizáciu svojej sady aplikácií Creative Cloud s mnohými vylepšeniami spoločne s aplikáciou Fuse CC pre 3D modelovanie.

Desktopové aplikácie ako Photoshop CC, Illustrator CC, inDesign CC, Dreamweaver CC a podobne boli aktualizované spoločne s mobilnými titulmi ako Capture CC, Photoshop Fix, Mix a Sketcher. Online knižnica Adobe Stock ako aj služba Adobe Portfolio taktiež dostali niekoľko nových funkcií.

Vlajková loď spoločnosti Adobe, Photoshop CC, vylepšila užívateľské rozhranie s prispôsobiteľnou lištou nástrojov a pracovnej plochy. Nové je aj prostredie pre webdizajn, UI a UX nazývané Design Space, zaradené boli nové funkcie plátna, vylepšenia knižníc a podobne.

Navyše do Photoshopu bola integrovaná aplikácia Fuse CC pre rýchlu tvorbu 3D ľudských postáv. Ide o nástroj umožňujúci kombinovať časti tela, odevu, textúr a iného pre vytvorenie realistických postáv editovateľných vo Photoshope CC.

Navyše, vytvorené 3D objekty si môžu užívatelia priamo vytlačiť cez 3D tlačiareň.

Informácie o všetkých novinkách vo Photoshope CC nájdete na blogu Adobe.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.