Aj vystavované verzie Apple Watch obsahujú ukrytý diagnostický port

Približne pred mesiacom sa objavili správy o záhadnom diagnostickom porte Apple Watch nachádzajúcom sa v mieste, kde sa pripájajú náramky. Neskôr jeho existenciu potvrdilo aj promo video od Apple a teraz, keď už je možné si Apple Watch vyskúšať v oficiálnych predajniach, to potvrdzujú aj fanúšikovia. Ako upozornil John Gruber, nie všetky Apple Watch ho majú odkrytý. Kúsok, ktorý dostal na recenziu on, tiež obsahuje diagnostický port, no je zakrytý krytkou. Tak či onak, vyvracia to správy o tom, že na finálnych Apple Watch tento port nebude.

Zdroj: John Gruber/Twitter

Význam portu spočíva v možnostiach multifunkčných náramkov, ktoré by sa naňho teoreticky mohli pripájať. Tie by mohli priniesť napríklad predĺženú výdrž batérie, nové senzory a podobne. V súčasnosti však nemá žiadne oficiálne využitie a je možné, že si to Apple necháva na neskôr. Samozrejme, ešte existuje malá šanca, že Apple Watch vystavené v obchodoch a tie, ktoré dostali recenzenti, ešte nie sú finálnymi verziami, ktoré sa dostanú k zákazníkom 24. apríla.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.